DIENSTEN

Jij vraagt? Wij maken het! Wij zijn uw partner op media gebied. Creativiteit en unieke projecten is waar wij van houden. U kunt bij ons terecht voor fotografie, film, design, webdesign en marketing.

Fotografie

Professioneel en allround zijn de kernwoorden bij ShanePictures Media. In alle foto's die wij maken laat wij graag het beeld spreken! Wij zijn op vele gebieden actief met fotografie en wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen.

FILM

In de films die wij maken moet de kwaliteit er vanaf spatten! Het moet niet alleen een goed verhaal zijn, maar ook prachtig om naar te kijken. Wij zetten ons in om hoge kwaliteit video en audio te verwerken in een verhaal op film.

Design

Het complete plaatje nodig voor uw bedrijf? Bij ShanePictures Media bent u aan het juiste adres. Wij kunnen voor u de volledige huisstijl creëren voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw logo.

Webdesign

In deze tijd is een goede website niet meer weg te denken bij een onderneming of stichting. Wij maken prachtige website's en webshops voor een zeer aantrekkelijke prijs en heb deze binnen één week online staan.

Marketing

De juiste marketing nodig voor uw bedrijf? Bij ShanePictures Media zijn wij gespecialiseerd in online marketing. Denk hierbij aan Facebook en Instagram marketing. Maar ook voor het juiste radio of tv spotje kunt u bij ons terecht!